Želám si mať v živote ešte minimálne toľko krásnych zážitkov, koľko je na obrázku zrniek piesku...

Želám si  mať v živote ešte minimálne toľko krásnych zážitkov, koľko je na obrázku zrniek piesku...

Čím ťažšie mi bolo, tým viac som si samú seba predstavovala na tých najkrajších, najromantickejších miestach sveta, so spokojným výrazom na tvári a s drinkom v ruke.

Všetko to začalo mojou túžbou niekde pred štyridsiatkou – chcela som aspoň raz letieť lietadlom, chcela som spoznať svet z blízka, chcela som vidieť tú rôznorodosť sveta, ktorá ma na obrázkoch tak fascinovala. 

Chcela a stále chcem, vidieť a zažiť „z každého rožku trošku“.....

Nebola to hocijaká túžba...

Taká, pri ktorej sa niečo vo vás zapáli. Taká, pri ktorej sa niečo vo vnútri pohne a taká, pri ktorej niekde v kútiku cítite, že je to možné aj pre mňa.

A už to začalo....každú voľnú chvíľku som čítala, listovala, odkladala, vypisovala, z kníh, časopisov, katalógov, zbierala tipy, rady, písala zoznam kde pôjdem, stokrát ho zmenila, doplnila.....dokonca som sa začala učiť prvý krát anglicky. A samozrejme keď som videla obrázky pri ktorých ma až hrialo pri srdci, predstavovala som si na nich seba.

Snívať a plánovať je zadarmo.  Všimla som si, že moja myseľ nepozná hranice a má obrovskú predstavivosť práve vtedy, keď som bez peňazí. Ako náhle moja myseľ vie, do akého rozpočtu sa musí zmestiť , fantázia sa zmenšuje.

Prvý krát som letela v roku 2011 a odvtedy som leteckých výletov absolvovala celkom dosť, aj pre mňa je to číslo až neuveriteľné.

Nechcem tým povedať, že máte všetci chcieť cestovať. Chcem tým povedať, že aj ty môžeš zažívať to, po čom tvoja duša najviac túži, za predpokladu že vieš, čo to je.

A to obdobie od roku 2011 popri veľkej rodine a rozbiehajúcej sa  vlastnej firme, teda vôbec nebolo jednoduché a už vôbec nie bez prekážok...

Ale...čím ťažšie mi bolo, tým viac som si samú seba predstavovala na tých najkrajších, najromantickejších miestach sveta, so spokojným výrazom na tvári a s drinkom v ruke.

Vždy si vyberám miesta ktoré sú pre mňa niečím výnimočné,  jedinečné a hľadám spôsob, ako zo zdanlivo nemožného, spraviť možné.

Zákon príťažlivosti v praxi.

Radosť z pobytu na prekrásnych miestach sveta, je veľká.

Ale....ten pocit zo splneného sna a fotky, obrázky, na ktorých som už súčasťou naozaj aj ja a moja obrovská vďačnosť, sa slovami popísať nedá.


 

 

Zdieľať na Facebook